Пила гастрономічна
М'ясним підприємствам і м'ясникам необхідне спеціалізоване гастрономічне обладнання для перероблення м'яса. Висококласні ручні пили для кістки, незамінні на кожному м'ясокомбінаті та магазині. Особлива конструкція обладнання робить його стійким до корозії й не вбирає запахи, а ергономічна ручка забезпечує комфортну роботу. Пили точно ріжуть будь-які різновиди м'яса — яловичину, свинину, птицю, рибу, телятину та баранину, що неабияк спрощує оброблення. Ви можете купити пиляльне полотно цілком або тільки пиляльне полотно. Довіртеся спеціалізованим аксесуарам, виготовленим із твердих матеріалів, наприклад, надійної кислотностійкої сталі, дуже стійкої до механічних пошкоджень. Матеріали, які використовуються для їх виробництва, повністю безпечні для здоров'я та дозволені для контакту з харчовими продуктами. Шукаєте спеціалізоване м'ясне обладнання, яке дасть змогу швидше впоратися з обробленням м'яса? На нашому сайті ви знайдете професійні пили для кістки, які дають змогу ефективно обробляти як свіже, так і заморожене м'ясо.