Блендери та Куттери
Куттерування - це процес механічного подрібнення та змішування м'яса, жиру, спецій та інших інгредієнтів, що дозволяє отримати однорідну та гомогенну фаршову масу.
Кутери For-Pro відповідають всім вимогам, що висуваються до обладнання для виробництва ковбасних виробів. Вони відрізняються високою якістю, зручністю в експлуатації та простотою в обслуговуванні.
Переваги куттерів For-Pro:
- Висока продуктивність: куттери For-Pro дозволяють швидко та ефективно подрібнити велику кількість інгредієнтів.
- Високоякісні матеріали: виготовлені з високоякісних матеріалів, що забезпечують їх довговічність і надійність.
- Конструкція ножів: ножі куттерів For-Pro мають відповідну форму вигину і кут вістря, які зменшують тертя і, отже, мінімізують проблему збільшення температури в процесі куттерування.
- Зручність експлуатації: прості в експлуатації та технічному обслуговуванні.
- 0135від 15 487 ₴Під замовлення
- 0130від 13 939 ₴Під замовлення
- 0139від 16 154 ₴Під замовлення
- 0140від 15 370 ₴Під замовлення
- 0129від 13 165 ₴Під замовлення
- 0125від 9 392 ₴Під замовлення
- 0138від 15 370 ₴Під замовлення
- 0134від 14 713 ₴Під замовлення
- 0131від 15 158 ₴Під замовлення
- 0143від 16 706 ₴Під замовлення
- 0136від 14 617 ₴Під замовлення
- 0137від 14 670 ₴Під замовлення